Ganadores Concurso HAIKU: CUENTA LA CIENCIA EN UN INSTANTE’

Fa unes setmanes vam impulsar un concurs de poesia haiku sobre ciència i tecnologia. Ens vam proposar rendir un homenatge a la poesia i els boscos amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia i el Dia Internacional dels Boscos.

El passat dia 14 de març, va começar el concurs i va quedar tancat el període d’enviament de poesies haikus el 24 de març. Hem rebut un total de 139 haikus, així que sembla que la iniciativa ha tingut un gran acolliment.

Les persones encarregades d’avaluar tots els haikus pertanyen a l’Àrea de Comunicació i Cultura de la Representació i ha resultat ser una experiència molt gratificant el fet que s’hagin presentat des d’alumnat de primària fins a personal científic de diferents centres de recerca de tot el país.

Finalment, avui podem fer públics els tres haikus que han resultat guanyadors d’aquest concurs. Les tres persones guanyadores gaudiran en poc temps d’un regal per part de l’Àrea de Cultura Científica i Ciència Ciutadana del CSIC. Concretament, rebran una selecció de llibres editats pel CSIC.

A continuació, mostram els tres haikus vencedors:

Adrián García Concurso Haiku

Irene Lebowski Concurso Haiku

Juanjo Garcés Concurso Haiku

Què us sembla?

¡Compartir!