L’exposició El CSIC a les Illes Balears: ciència en imatges es podrà visitar al claustre de Sant Domingo d’Inca del 10 al 21 de novembre.

Amb motiu de la Setmana de la Ciència i aprofitant l’oportunitat que suposa la celebració d’un mercat tan multitudinari com el Dijous Bo, l’exposició “El CSIC a les Illes Balears: Ciència en imatges” es podrà visitar al claustre de Sant Domingo d’Inca.

Aquesta exposició produïda el 2010, ha recorregut diferents sales d’exposicions, centres educatius i fires científiques amb l’objectiu d’apropar la recerca realitzada pels centres del CSIC a les Illes Balears.

Divuit fotografies representen les línies d’investigació de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA) i l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos. (IFISC). També introdueix la tasca de la ICTS SOCIB

Animem a residents i assistents al «Dijous Bo» a visitar aquesta exposició que estarà oberta al públic des del 10 al 21 de novembre al Claustre de Sant Domingo d’Inca, de dilluns a divendres en horari de 8:00 a 20:00 i dissabte en horari de 10:00 a 13:30.

Agraïm la col·laboració a l’Ajuntament d’Inca i a l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca.


¡Compartir!