El jurat ja ha escollit els 8 guanyadors i 120 finalistes del concurs La mar de ciència.

Si bé caldrà esperar fins al 31 de març per conèixer els guanyadors, avui ja estan disponibles les galeries de treballs finalistes a la web del concurs.

Us animem a que conegueu els 120 treballs finalistes i descobriu les reflexions que en forma de dibuixos, vídeos i relats ens han deixat els participants. Missatges que mostren una clara preocupació per l’estat de salut dels nostres mars i molt interès per les qüestions científiques i la professió de oceanògraf.

D’aquests 120 finalistes resultaran guanyadors el treball individual (ja sigui vídeo, dibuix o relat) i el video de la classe que rebin més “M’agrada” d’usuaris de Facebook.

El període de votació popular s’estendrà del 18 al 30 de març.

En aquesta imatge us mostrem com votar pels teus favorits en 4 senzills passos.

Els autors dels treballs individuals escollits tant pel jurat com per votació popular seran premiats amb un viatge científic les Illes Balears el proper mes de juliol.

D’altra banda, les classes els vídeos hagin resultats guanyadors seran obsequiades amb una pissarra digital.

Volem donar les gràcies a totes les famílies i centres educatius que s’han involucrat en aquest projecte per conèixer més de prop la ciència que desenvolupa el CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques) i el SOCIB (Sistema d’Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears )

¡Compartir!