Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i)

Transfiriendo conocimiento a la sociedad

 

La nostra Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) treballa per a donar visibilitat als centres del CSIC a Illes Balears i contribueix a incrementar la cultura científica dels ciutadans de les Illes Balears amb un programa d’activitats de divulgació dirigit a tots els públics. La UCC+i és un servei de la Representació Institucional del CSIC a les Illes Balears integrat en la Xarxa d’Unitats de Cultura Científica del CSIC i en la Xarxa d’Unitats de Cultura Científica i de la Innovació (Xarxa UCC+i) de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

En línies generals, nostra UCC+i, coordina i difon les accions promogudes per la Vicepresidència Adjunta de Cultura Científica del CSIC. Així mateix, fomenta la inclusió del coneixement científic en l’agenda cultural i educativa de les Illes Balears amb activitats ideades per a sentir, experimentar i aprendre amb la ciència. Comptem amb l’experiència i il·lusió d’un equip de comunicadors científics i també amb l’assessorament i el rigor científic dels nostres investigadors. La interdisciplinarietat, el treball col·laboratiu i la relació pròxima amb el públic i els mitjans de comunicació són els nostres senyals d’identitat.

Els nostres objectius

  • Divulgar i posar en valor el coneixement i la innovació generats pel CSIC, així com el seu patrimoni científic i tecnològic (laboratoris, instal·lacions, col·leccions, etc.).
  • Contribuir a l’augment de la cultura científica, despertar vocacions científiques i promocionar el talent innovador.
  • Impulsar la carrera investigadora i la formació científica i tècnica en el CSIC.
  • Millorar la formació en comunicació i divulgació científica.
  • Promoure l’actualització dels coneixements científics del professorat per a millorar l’ensenyament de les ciències.
  • Fomentar la participació ciutadana en la ciència.
  • Investigar sobre la percepció social de la ciència i els processos de difusió social de la I+D+i.
Imagen que enlaza a la web del Escape Room
Imagen que enlaza a la página del podcast
Imagen que enlaza a la página de Actividades
¡Compartir!