Amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència 2021 #11F, la Representació del CSIC a les Illes Balears llança la iniciativa “Dones, CSIC Balears”. Aquesta iniciativa pretén donar visibilitat a les científiques del Consell Superior d’Investigacions (CSIC) a les Illes Balears amb l’objectiu que la societat general conegui i valori la seva feina. En particular, pretén fomentar vocacions científiques entre les alumnes de primària i secundària.

S’han recopilat més de 20 perfils de professionals dels dos centres del CSIC a les Illes Balears: l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB)i l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC-UIB). A més, s’ha recollit el testimoni de científiques del Sistema d’Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (ICTS SOCIB), en el qual participa el CSIC. Donada la gran diversitat amb què compten les investigacions que es realitzen des del CSIC a les Illes Balears, els perfils van des de l’oceanografia fins a les eines de supercomputació, passant també per l’ecologia terrestre i les espècies invasores.

En aquest enllaç pot descarregar gratuïtament el dossier de “Dones, CSIC Balears”, realitzat en castellà i català. Així mateix, de l’1 a l’11 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència #11F, des de la Representació del CSIC a les Illes Balears compartirem en els nostres canals institucionals els perfils de les participants de “Dones, CSIC Balears”. Per això, us animem a seguir-nos en els nostres perfils de Twitter, Facebook i Instagram.

Us animem a difondre aquesta notícia entre les persones potencialment interessades.

¡Compartir!