El Festival Posidonia Mallorca és un espai de difusió de coneixements i pràctiques que promou la defensa del medi natural. Un laboratori de solucions sostenibles per a la Mediterrània que crea un camp d’experimentació, reflexió i promoció. Connecta d’una forma innovadora el món de l’ecologia, la ciència, el desenvolupament sostenible, el turisme, la gastronomia, la cultura i l’art. En definitiva, un esdeveniment dissenyat i produït seguint principis sostenibles com a eina la vocació és contribuir a la transició cap a una Mallorca i una Mediterrània més sostenible.

Aquest any el Festival que té lloc a Palma (19 i 20 de maig) i a Deià (27 de maig) ve carregat de novetats i activitats per a tots els públics.

La Delegació del CSIC a les Illes Balears se suma a aquesta celebració, per a això en l’Aula de la Mar es podrà visitar l’Exposició “El CSIC a les Illes Balears: Ciència en imatges” de 11:00 ha 19:30 h divendres 19 i de 10:30 ha 12:00 h, el dissabte 20 de maig.

També i en col·laboració amb la ICTS SOCIB i el Clúster de Còmic de Balears, el dissabte 20 de maig de 10:30 a 12:00, organitzem a l’Aula de la Mar (sala 1) un taller de còmic: ‘Historietes per explorar el mar ‘. Aquesta activitat està dirigida a nens d’entre 9 i 16 anys en el marc del projecte La mar de ciència. L’activitat és gratuïta, però cal fer una inscripció prèvia emplenant el següent formulari electrònic abans del 18 de maig.

T’esperem en aquesta festa que ens convida a celebrar el Mediterràni.

El Festival Posidonia Mallorca és un esdeveniment anual que se celebra des de 2015 a l’illa de Mallorca, seguint la trajectòria del Posidonia Festival, esdeveniment Internacional d’Art, Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible que entre 2008 i 2015 s’ha dut a terme en 15 edicions entre Formentera (Balears), Carloforte i Tavolara (Sardenya), Sitges (Catalunya), Santa Margherita Ligure (Ligúria), i Deià (Mallorca, Balears).

¡Compartir!