Persones assistents a l'exposició

La inauguració de l’exposició va tenir lloc a les 19h. i va tenir un bon acolliment

Dissabte passat, 18 de juny, varem inaugurar l’exposició fotogràfica ‘Fotografia la diversitat biològica de Balears’. Aquesta exposició està constituïda per fotografies de diferents autors que convidaran a descobrir algunes espècies de Balears.

En la inauguració van estar autors i autores de les fotografies, que van participar en el concurs de fotografia ‘Fotografia la diversitat biològica de Balears”, i entitats que han col·laborat en aquesta mostra com Planet Tuna o l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC – UIB). A més, van assistir Emilio Hernández-García, director de l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC -UIB), i Gotzon Basterretxea Oyarzabal, director de l’IMEDEA, per a donar el seu suport a aquesta exposició.

Aquesta exposició està profundament lligada al compromís del CSIC de fer més partícip a la societat en la divulgació científica, ja que tant les fotos com els textos divulgatius que es mostren en els panells estan realitzats per la ciutadania.

La inauguració es va desenvolupar de forma molt amena, on les persones convidades es van sorprendre de la varietat d’espècies que es van mostrar i es va realitzar un gran intercanvi d’opinions i experiències sobre la diversitat biològica de les illes. La majoria de les persones participants es van quedar l’hora completa que va durar la inauguració, ja que hi havia un ambient molt agradable i propici per a la comunicació entre participants.

L’autora de la Fotografia “Rupit” i acompanyants

Gotzon

aura Sánchez, autora del panel "Con dotes de camuflaje", y acompañantes

Inaugurem l’exposició “Fotografia la diversitat biològica de les Balears”

Marc Masmiquel, autor de “Plántulas de posidònia”, i acompanyant.

Emilio Hernández, direcfor del IFISC, i Carolina Morán

L’autora de la fotografia “Les abelles de Balears”, Marina Bonel, i els seus acompanyants.

aura Sánchez, autora del panel "Con dotes de camuflaje", y acompañantes

Lluís Salom, autor de la foto ‘Quina aigua més neta’, i acompanyant.

Patricia Reglero i Anna Aguiló, part de l’equip de Planet Estudiantina

L’exposició romandrà oberta al públic des de la tarda del 18 de juny fins al matí del 26 de juny de 2022, a la sala Margaret d’Aquest de la segona planta de Caixaforum Palma. L’entrada a l’exposició és lliure dins de l’horari de visita, que serà de dilluns a dissabte de 10.00 a 20.00 h. i els diumenges d’11.00 a 14.00 h.

¡Compartir!