Coincidint amb l’inici del curs escolar, el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) continua els seus esforços per fomentar la cultura científica amb la seva col·lecció de llibres de divulgació “¿Qué sabemos de…?”. Aquesta col·lecció ens apropa temes científics d’interès públic a través de textos breus i assequibles elaborats per científics i científiques del CSIC.

Acostar-se a la diversitat del món microbià amb els virus que combaten infeccions; descobrir les tècniques modernes que utilitzen l’ADN com a eina amb objectius tan variats com atrapar assassins, resistir plagues o revertir malalties com el càncer; entendre els beneficis del Big Data i la ciència de dades; o conèixer el paper de les diatomees en la regulació del clima, unes algues unicel·lulars caracteritzades per viure tancades en càpsules microscòpiques de vidre que són responsables del 20% de la producció primària global. Aquestes són només algunes de les possibilitats que ofereix la col·lecció divulgativa “¿Qué sabemos de…?” de l’Editorial CSIC i l’editorial Los libros de la Catarata

Amb una àmplia oferta de títols, aquests llibres de divulgació científica estimulen les ganes de saber, al mateix temps que aguditzen la capacitat d’entendre temes científics d’interès públic. La col·lecció tracta temes d’actualitat i es dirigeix a un públic divers, que pot anar des d’estudiants de secundària o d’universitat fins a totes aquelles persones que vulguin accedir de forma senzilla i clara als temes científics que s’aborden diàriament en els mitjans de comunicació.

Tots els títols (en castellà) poden consultar-se i adquirir-se a través del web del CSIC

¡Compartir!