Avui, 24 de novembre, celebrem el Dia Internacional contra el Canvi Climàtic anunciant que ja tenim a la persona guanyadora del Concurs d’Audiollibres ’Inventa una història sobre el canvi climàtic i la COP 27’. En primer lloc, no ha estat una decisió senzilla perquè hem rebut audiollibres espectaculars. En aquest Concurs ‘Inventa una història sobre el canvi climàtic i la COP 27’ tenim a un únic guanyador, en la categoria de 10 a 12 anys. Aquesta persona és…Yousef Katouche Afourid! I aquest és l’audiollibre amb el qual ha guanyat:

“S’Albufera al màxim”

D’altra banda, els audiollibres finalistes d’aquest concurs de la mateixa categoria han estat: “Taca” de Manou Vermeulen “Els nens contra la contaminació” d’Heidi Cardozo Farfán “La contaminació” de Sara Gharmaoui Ouadjjou “La contaminació i el parc” de Daniela Ceño “Per què” de Nishabda Subedi.

Premis del concurs

Els audiollibres de les persones finalistes i la persona que ha guanyat es maquetaran en un llibre il·lustrat a càrrec de la Representació del CSIC a les Illes Balears. Les classes que han participat ho rebran en paper i també estarà disponible en format digital en la nostra web.

Sobre el concurs

En aquest concurs d’audiollibres les persones participants havien d’enviar un àudio contant una història sobre el Canvi Climàtic i la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic 27 (COP 27), que se celebrarà enguany. La participació estava oberta a qualsevol persona d’entre 6 i 18 anys que presentés una història pròpia.
¡Compartir!