El 7 d’abril, la Representació del CSIC en les Illes Balears al costat del Sistema d’Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (ICTS SOCIB) va participar en Preguntes i Respostes en línia del Centre Universitari Calvià (CUC).

El Centre Universitari Calvià va organitzar Preguntes i Respostes, un espai perquè el personal del CUC i diferents usuaris preparin microsessions que poden ser d’interès per a altres usuaris i usuàries. La finalitat d’aquest espai és resoldre dubtes sobre estudis i sortides professionals.

El 7 d’abril, de 10:30 a 12:00,  va dedicar aquest espai a tractar informació sobre totes les titulacions i sortides professionals amb el món marítim. Aquesta sessió la va encapçalar Blue Generation Project, amb la col·laboració de la Representació del CSIC a les Illes Balears i Sistema d’Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears, on es van explicar totes les sortides professionals i les titulacions que es poden realitzar a les Illes Balears.

Dins d’aquesta sessió la Representació del CSIC a les Illes Balears va desenvolupar el bloc sobre la Ciència i Recerca Marina a les Illes Balears, en el qual es van esmentar els centres de recerca a les illes com l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA, CSICUIB) o l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSICUIB), els diversos perfils professionals,les recerques que es realitzen i els estudis de formació professional i graus universitaris relacionats amb la recerca marina

¡Compartir!