Els Socialistes de Mallorca van lliurar el Premi Maria Plaza 2018 a la plataforma # 11FBalears, en la divuitena edició d’aquests guardons que reconeixen la tasca de persones i entitats en favor de la igualtat real entre dones i homes. L’acte, que va tenir lloc a Santa Ponça, va ser acompanyat d’un sopar a la va assistir una representació de les integrants de la plataforma.

S’ha destacat la bona feina d’aquesta plataforma formada per dones de diferents entitats i institucions científiques com la Delegació del CSIC a les Illes Balears, l’IMEDEA (CSIC-UIB), l’IFISC (UIB-CSIC), el COB IEO, l’IdISBa i la UIB. La Plataforma es defineix com “una acció col·laborativa per posar en valor el paper de la dona en la ciència i la tecnologia”.

Així, els socialistes reconeixen la bona feina d’aquesta plataforma per augmentar les vocacions de les joves per les carreres científiques-tècniques, per trencar la bretxa de gènere en el món de la ciència i per posar en valor el paper de la dona en la ciència i la tecnologia, una “tasca imprescindible per seguir avançant cap a un món sense desigualtats de gènere”.

¡Compartir!