Amb motiu de la celebració del 24 d’octubre, Dia Internacional contra el Canvi Climàtic, i la COP 27, conferència internacional sobre canvi climàtic que se celebra el 2022 a Egipte, la Representació del Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC) a Illes Balears va posar en marxa un concurs d’audiollibres relacionat amb aquestes temàtiques. Aquest concurs perseguia veure què entenen els menors pel canvi climàtic i quina influència tenen les Conferències de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic en el nostre dia a dia.

Després d’unes setmanes, la Representació del CSIC a Illes Balears va rebre les candidatures de l’alumnat del col·legi públic S’Albufera, concretament, de les classes de 5° de primària.

L’Àrea de Comunicació i Cultura Científica va valorar aquestes candidatures i entre elles van destacar sis relats perquè estaven estretament relacionades amb el canvi climàtic. Aquests relats tenien un element comú en tots ells: els nins i les nines adquirien un paper actiu davant la crisi climàtica, es convertien en part de la solució i oferien un missatge d’esperança.

Per aquesta raó s’ha elaborat un audiollibre il·lustrat on podràs llegir i escoltar cada història de la mà i veu de cada nin i nina. A més, les classes que han participat ho rebran en format paper.

També, es podran escoltar els audiollibres en el nostre canal de iVoox.

¡Compartir!