El concurs de dibuix, vídeo i relat sobre ciències marines torna carregat de novetats

El proper 18 de novembre i amb motiu de la Setmana de la Ciència, arrenca La mar de ciència, el concurs per a joves artistes interessats en la ciència i al mar. Després de la bona acollida de l’any passat, aquest curs celebra la segona edició per animar de nou als estudiants de Primària i Secundària a presentar dibuixos, vídeos i relats amb les seves reflexions i coneixements sobre ciències marines.

Oceans sans, planeta sa és el lema d’aquesta segona edició que recull el missatge del Dia Mundial dels Oceans 2016: “Els oceans són el cor del nostre planeta, juguen un important paper en les nostres vides i ens cal cuidar-los amb la mateixa intensitat que ells tenen cura de nosaltres ”

Com a novetats, aquest any els estudiants podran participar en grup i presentar un vídeo amb els seus companys per guanyar una pissarra digital i s’acceptaran treballs en tots els idiomes oficials de l’estat espanyol i també en anglès.

Els guanyadors de la categoria individual viatjaran a les Illes Balears de la mateixa manera que a la primera edició. Coneixeran la investigació desenvolupada pel CSIC en la nostra comunitat autònoma i participaran en una campanya oceanogràfica a bord del Vaixell SOCIB i visitar el Parc Nacional Marítim-Terrestre de l’Arxipèlag de Cabrera.


Aquest concurs és una iniciativa del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), a través de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC + i) a les Illes Balears i, per una altra del Sistema d’Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB) i la Fundació Bancària “la Caixa”, a través de Medclic: el Mediterrani a un clic.

El valor afegit a aquesta iniciativa l’aporta la col·laboració d’entitats compromeses amb la gestió, l’educació i la divulgació de la Ciència, com el Govern de les Illes Balears a través de la Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme; el Consell General de Col·legis de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències (CDL); i l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB).

¡Compartir!