Des de la Representació del CSIC a les Illes Balears, juntament amb l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos – IFISC (CSIC-UIB), l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats – IMEDEA (CSIC-UIB) i el Sistema d’Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (ICTS SOCIB), celebrem la Setmana de la Ciència i la Tecnologia 2020 amb el Kahoot “Què fan els científics i les científiques?”.

Amb aquest joc, l’alumnat de primària podrà desenvolupar les habilitats dels científics i les científiques, com respondre preguntes, a més d’ampliar la seva comprensió de les plantes, els animals, els oceans i el planeta Terra. Es divertiran i aprendran al mateix temps!

El joc està disponible en espanyol i català a través de la plataforma educativa per aprendre jugant Kahoot. T’esperem a Kahoot del 2 al 15 de novembre de 2020!

A més, en el marc d’aquesta fita, entre el 9 i el 17 de novembre, l’IMEDEA organitza un cicle de microxerrades virtuals amb científics i científiques per a tots els públics.

Recorda que, si vols rebre informació de les activitats de cultura científica del CSIC, pots inscriure’t en aquest formulari, no et perdis res!

¡Compartir!