Investigadors de l’IFISC (CSIC UIB) i de l’IMEDEA (CSIC UIB) organitzen el V Simposi sobre xarxes ecològiques (ECONET) a Palma.L’esdeveniment se celebrarà entre el 10 i el 12 de novembre i reunirà, per primera vegada, a biòlegs i físics teòrics que treballen en la teoria de xarxes o la utilitzen com a enfocament per a entendre l’estructura i el funcionament de les comunitats biològiques. ECONET es defineix com una excel·lent oportunitat per a compartir metodologies i resultats entre aquests dos enfocaments de l’estudi de les xarxes ecològiques i pretén servir de plataforma per a desenvolupar futurs projectes conjunts.

Entre les nombroses presentacions d’investigadors de tot el món, els ponents principals seran Mercedes Pascual (Universitat de Chicago), Yamir Moreno (Universitat de Saragossa), Shai Pilosof (Universitat Ben-Gurion del Negev), Carlos Melián (Institut Federal Suís de Ciència i Tecnologia Aquàtica) i Anna Eklöf (Universitat de Linköping).

Dins del marc del Simposi també s’ha organitzat la xerrada informativa sobre els canvis ecològics que estan experimentant els ecosistemes marins titulada Ecosistemas complejos y transiciones críticas en nuestros mares cambiantes. La xerrada serà impartida per la investigadora Mercedes Pascual en la Sala d’actes del Caixa Fòrum de Palma dimecres 10 de novembre a les 19 hores.

 

¡Compartir!