Comunicació

Últimes notícies i butlletí informatiu

 

La Delegació del CSIC a les Illes Balears disposa d’una Àrea de Comunicació i Divulgació destinada a donar a conèixer a la societat l’activitat investigadora i de divulgació científica desenvolupada en els instituts de recerca del CSIC a les Illes Balears.

FUNCIONS

  • Difusió als mitjans de comunicació de l’àmbit local, regional i nacional de l’activitat científica dels grups de recerca del CSIC (posada en marxa de nous projectes, resultats de recerca, congressos, conferències, premis, nomenaments, etc).
  • Garantir la presència en els mitjans de comunicació dels científics del CSIC, com a referents i experts i expertes en matèries que expliquin fenòmens d’actualitat de diversa índole científica, promovent la seva participació en debats i tertúlies audiovisuals, o en col·laboracions periòdiques en premsa escrita, a través de tribunes, columnes d’opinió o en reportatges i notícies.
  • Organització d’activitats de divulgació encaminades a un millor coneixement del CSIC en la societat balear (Setmana de la Ciència, Conferències, 11F, Nit de l@s investigador@s, etc).

Para consultar los contenidos que se desarrollan desde Área (notas de prensa, noticias en los medios o actividades de divulgación) acceda a los apartados Actualidad y Actividades UCC+i.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Carolina Moran Hurtado: carolina.moran@csic.es

Responsable de comunicació i cultura científica

¡Compartir!