Escape Room

L’ENIGMA DEL CANVI GLOBAL 

🕡45 min.- 1h | 📍IMEDEA, Esporles

L’Enigma del Canvi Global és una fuita room que consisteix en un joc d’aventura desenvolupat per la Representació del CSIC en les Illes Balears i finançat per la FECYT. Un grup de jugadors haurà de solucionar enigmes i trencaclosques de tota mena entorn de la temàtica del canvi global. El grup haurà d’aconseguir arribar fins al final de l’enigma i aconseguir la missió que se’ls proposarà.

Sereu capaços de desxifrar l’enigma?

Dades importants sobre el Escape Room “L’enigma del Canvi Global”

 

Dificultat
Llaves que representan la dificultad del juego. Son tres llaves sobre cinco

Grups

De 4 a 6 persones, majors de 16 anys.

Lloc

Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB). Esporles, Mallorca.

La història

La nostra investigadora Aina Gomis, especialitzada en el canvi global, participarà en la pròxima COP 27 (Conferència de l’ONU sobre el Canvi Climàtic). La Dra. Gomis farà públic el seu últim estudi que tindrà un impacte mai imaginat.

A causa dels seus rellevants resultats, molts LOBBIES del sector empresarial i econòmic han anat darrere d’ella. A causa de tot això, Aina ha decidit desaparèixer. Tanmateix, ha deixat guardada tota la informació en algun lloc del seu despatx.

Tindràs 45 minuts per a trobar la ubicació del seu estudi.

On està situat la nostra Escape Room?

Aquesta activitat ha comptat amb el finançament del Ministeri de Ciència i Innovació i la Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia. Així mateix, ha obtingut l’assessorament de l’empresa Quest Quest per al desenvolupament del joc.

¡Compartir!